A böngésző ellenőrzése során hiba lépett fel:
A JavaScript szolgáltatás nem elérhető.
Kérjük engedélyezze az Eszközök menüpont Beállítások almenüjében.

Intézményi belépés/regisztráció menete és az általa elérhető szolgáltatások:

Az intézményi regisztráció elérhetővé teszi az Ön számára az alábbi szolgáltatásokat:

  • Az intézmény alapadatainak megtekintése.
  • A diákigazolványok igénylési folyamatának követése a beérkezéstől a kispostázásig adott időintervallumban.
  • Érvényesítő matrica rendelések visszakeresése, új rendelés felvitele.
  • Az érvényesítő matricák bejelentése, jelentések keresése, tömeges matrica sorszám feltöltése.
  • Formanyomtatványok letöltése.
  • Igazolások kiállítása, érvénytelenítése és keresése a tanulók/hallgatók és pedagógusok részére.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az oldalakon található adatok a beérkezett igénylések aktuális állapotát egy napos különbséggel mutatják. Ezen adatok tájékoztató jellegűek, nem tekinthetők hivatalos közlésnek.

A regisztráció során meg kell adnia intézményi kódját (felsőoktatásban pl: F00000; köznevelésben az OM és telephely kódot pl: 000001001). Egy intézményi kódhoz csak egy felhasználót regisztrálunk. Az adatok megadása és a szolgáltatások használatával kapcsolatos szabályok elfogadása után ki kell nyomtatni a regisztrációs feltételeket és aláírva eljuttatni az Oktatási Hivatal címére (Oktatási Hivatal 1964 Budapest). A sikeres regisztrációról egy héten belül e-mail üzenetet kap (a regisztráció során megadott e-mail címre), ezután jelentkezhet be a rendszerbe.

A felületet erős SSL titkosítással és a NetLock Kft. által kiadott SSL-szerver Class-A kategóriájú hivatalos tanúsítvánnyal láttuk el. Ez biztosítja az Ön által megnézett és feltöltött adatok biztonságát. Böngészőprogramjában a tanúsítvány és a titkosítás meglétét a jobb alsó sarokban látható lakat ikonra történő dupla kattintással ellenőrizheti. Az oldal használatához az Internet Explorer, Chrome, Mozilla, vagy Mozilla Firefox legfrissebb verzióját és legalább 800*600 pixeles képernyő-felbontás beállítását javasoljuk.